Huisstijl Ontwerp

Je merk, uitgevoerd. Ben je starter of kies je een bundel? Reken dan op een nauwgezet en aandachtig uitvoeren. In strategisch opzicht, met doordacht onderzoek en illustratieve toelichting. En ben je reeds aan de slag? Vertrouw dan op Brandoh voor een bonafide praktische uitvoering: op papier en scherm, muur of metaal, docx of indd.

Logo, Visitekaartjes, Briefhoofd (en Offerte), Drukwerk, E-mail Handtekening en PowerPoint template

Het ultieme Merk-Pakket

Een nieuw logo, naamkaartjes, een briefhoofd (ook als Word-bestand), een e-mail handtekening en PowerPoint sjabloon. Kaartjes en briefpapier gedrukt en geleverd. Je briefpapier tevens opgemaakt als offerte en factuur. Een regelrecht totaalpakket.

Offerte (of factuur of bestelbon)

Een goede offerte is een verkoopsbrief

En die maken we op zoals dat betaamt. Elke grafische ontwerper houdt namelijk van tabellen en wij zijn niet anders. Rijen, kolommen, cijfers, … gieten we moeiteloos in een helder en mooi ontwerp. We geven vorm aan 2 unieke concepten welke we na akkoord opleveren in een kant-en-klaar Word document. Met aandacht voor vorm en inhoud en een veelvoud aan goed gedefinieerde stijlen; van titels en paragrafen naar lijsten en beeld.

PowerPoint template

Presenteert beter

We ontwerpen 2 uitgebreide concepten, bestaande uit titel- en subtitel slides en content (in alle courante verschijningsvormen.) Het concept kan je verfijnen middels 2 revisieronden. Bij akkoord leveren we op in een kant-en-klaar PowerPoint-sjabloon met slim gebruik van stijlen en slide masters.

Briefhoofd in Word

Baas over je briefpapier

We vertalen je briefhoofd naar een goed werkend Word-sjabloon waarbij we ten volste gebruik maken van ingebouwde stijlen. Bij oplevering ontvang je een doc(x) bestand (in versie naar voorkeur.)

Presentiemap (of offertemap)

We geven vorm aan een minimum van 2 unieke concepten, bestaande uit cover, back cover en binnenwerk. Je favoriete concept kan je verfijnen middels 3 revisieronden. Bij oplevering ontvang je een goed-voor-druk bestand waar je bij elke drukker met terecht kan (of welke wij heel voordelig voor je drukken.)

Visitekaartjes

Van liggend tot staand

Een minimum van 3 unieke concepten, waarbij je voorkeursconcepten onbeperkt verfijnen kan.


Voor jou én je team

Na akkoord leveren we elke gewenste persoonsversie (tot een maximum van 10) kosteloos op.